Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Australian Open: Babosék spanyol, brazil kettőssel játszanak az elődöntőben

María José Martínez Sánchez és Marcelo Demoliner nyert a Storm Sanders, Marc Polmans duó ellen.

MN
2018. 01. 25. 9:26
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ötödik helyen kiemelt és az indiai Rohan Bopanna egy spanyol, brazil kettőssel találkozik majd a vegyes páros elődöntőjében az ausztrál nyílt teniszbajnokságon – írja az MTI.

A spanyol María José Martínez Sánchez és a brazil Marcelo Demoliner páros a csütörtöki negyeddöntőben 1 óra és 23 perc alatt 7:5, 6:4-re nyert a Storm Sanders, Marc Polmans ausztrál duó ellen.

Babos Tímea és Rohan Bopanna szerdán két szettben, 1 óra 13 perc alatt verte az Abigail Spears, Juan Sebastian Cabal amerikai, kolumbiai duót.

A 24 éves Babos női párosban pénteken döntőt játszik. Ellenfelük a második helyen kiemelt orosz Makarova, Vesznyina páros lesz.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.