Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Babos Tímea elődöntős vegyes párosban

Babos Tímea az indiai Rohan Bopannával bejutott az elődöntőbe vegyes párosban az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.

MN
2018. 01. 24. 12:28
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A torna honlapja szerint Babosék ötödik helyen kiemelt kettőse szerdán két szettben, 1 óra 13 perc alatt verte az Abigail Spears, Juan Sebastian Cabal amerikai, kolumbiai duót. A találkozó az eredetileg tervezetthez képest több mint háromórás késéssel kezdődött, mert Cabal előzőleg a férfi párosban is érdekelt volt, és honfitársával, Robert Farah-val bekerült az elődöntőbe. A Cabal, Farah duó tavaly finalista volt a budapesti tornán – írja az MTI.

Kedden a páros két szettben, 66 perc alatt verte meg a Franko Skugor, Vania King horvát, amerikai duót.

Eredmény:

vegyes páros, negyeddöntő:

Rohan Bopanna (magyar, indiai, 5.)–Abigail Spears, Juan Sebastian Cabal (amerikai, kolumbiai) 6:4, 7:6 (7-5)

Ugyancsak szerdán, néhány órával korábban Babos – az oldalán Kristina Mladenoviccsal – bejutott a döntőbe női párosban. Az ötödik helyen kiemelt magyar–francia duó szerdán két szettben, 1 óra 20 perc alatt legyőzte a nyolcadikként rangsorolt Hszie Szu-vej, Peng Su-aj tajvani-kínai kettőst.

Babosék pénteken játsszák a döntőt, ellenfelük a második helyen kiemelt orosz Makarova, Vesznyina páros lesz.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.