Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Hosszú Katinka magánéletén csámcsog a kormánybulvár

Edzőpartnerével kapták „megint” lencsevégre az Iron Ladyt, úszás után ebédelni „merészeltek” menni. A sportoló perel.

2018. 01. 29. 13:05
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lapunk nem tért arra az útra, hogy magánéletében vájkáljon. Akármennyire is vágyakozunk az után, hogy az Iron-pár legyen újra egy, vagy adott esetben áhítjuk ennek az ellenkezőjét, vannak folyamatok, amelyekre nincs ráhatásunk.

A közbeszéd tematizálását célul kitűző kormányzati bulvárgépezet viszont nem ennyire „finnyás” az álhírek terjesztésében, ennek megfelelően minden nem létező bombahírre lecsap.

A Ripost hétfői száma például arról tudósítja a nyilvánosságot, hogy együtt látták egy gofrizóban, ami a napnál is világosabban mutatja: több van köztük, mint barátság. A „hírhez” képeket is mellékeltek, amelyeken az látszik, hogy egy homlokát vakaró Hosszú Katinka és egy mellette zsebre dugott kézzel, kapucniban ballagó úszótársa – vélhetően Dudás Dániel – együtt töltik az időt az utcán, majd sejtelmes képaláírásban tudósítanak róla, hogy az autóba már úgy ültek be, hogy az anyósülésre ült az Iron Lady, a hátsó ülésen pedig Dudás helyezkedett el. (Hogy egy kocsiban valakinek a volánnál is kell ülnie, arról nem szól a cikk )

Mindenesetre Kiss Kinga, Hosszú Katinka sajtósa az alábbiakról tájékoztatta lapunkat az üggyel kapcsolatban: „A mai Ripostban, illetve annak online változatában Exkluzív fotók: új párjával bukott le Hosszú Katinka című írásában valótlan tartalmat közöltek, melyhez önkényesen megvágott és komponált képet használtak. Hosszú Katinka valójában két csapattársával és barátjával együtt volt egy étteremben az aznapi edzésük után, amikor az említett szerkesztőség fotósa észrevette őket, de a képeket és a szöveget úgy alakították, hogy az valótlan és rá nézve sértő történetet közöl.” Kiss azt is hozzáteszi, helyreigazítási kérelemmel él a lap, illetve a „hírt” átvevő Blikk felé is, és jogi útra tereli az ügyet mindenkivel szemben, aki ezt a híresztelést továbbközli.

###HIRDETES###

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.