Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Hosszú Katinka: Nem érzem tökéletes állapotban magam

Az úszónő a korábbi szokásától eltérően idén már a második versenyét hagyja ki.

Gabay Balázs
2018. 01. 24. 7:56
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

és Shane Tusup házasságának válsága már mindenkinek a könyökén jön ki, ezért is esik jobban végre, hogy az úszónő sajtósa útján úszókarrierjéről nyilatkozott röviden a Borsnak. – A formám nem az igazi, én pedig nem állok úgy rajthoz, hogy nem érzem tökéletes állapotban magam. Nem tudok félvállról venni egyetlen egy versenyt sem – ezt az üzenetet adta át sajtósa, Kiss Kinga a lapnak a sportolótól, s még annyit idézett tőle: – A formába hozás időszakában a sérülés kockázata is jelentős, nem szeretnék hosszabb kihagyást emiatt.

Hosszú az év eleji antwerpeni úszóverseny után most a luxemburgi Euro Meet-viadalt is kihagyja, ezért faggatta a lap. A korábbi években már január elejétől versenyzett, de most nem áll készen erre.

A sajtós azt is kifejtette, fogalma sincs, meddig tart az átmeneti időszak, vagyis mikor készül újra együtt a páros. A Blikk egyébként épp szerdán írt arról, hogy uszodai pletykák szerint immár újra férj-trénere útmutatása szerint készül az úszónő. Ennek egyelőre semmi bizonyítéka nincs.

Hosszú Katinka 2017 végén költözött el Shane Tusuptól, kapcsolatuk megromlásának okát homály fedi. Az év sportolója gálán, ahol Tusup az év edzője, Hosszú pedig az év női sportolója lett, külön érkeztek, és külön foglaltak helyet. Hogy a magánéleti problémájuk miért is fontos a köz számára, ezt ebben az cikkben boncolgattuk.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.