Következő mérkőzések
Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Közös közleményt adott ki Hosszú Katinka és Shane Tusup

Leszögezték, hogy döntésük nem áll összefüggésben az elmúlt időszak történéseivel.

MN
2018. 01. 19. 8:50
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pénteken közölte az előfizetőkkel az Iron Corporation, amely az Iron Lady Arcanum képregényeket gyártó és kiadó Iron Comics tulajdonosa, hogy nem jelenik meg többet a rajzolt történetsorozat – írja a 24.hu.

Shane Tusup, a cég egyik tulajdonosa a cég által kiadott közleményben azt írta: egyelőre úgy tűnik, a januári volt az utolsó száma a képregénynek. „Számomra különösen sajnálatos ez a tény, mert az én »gyermekem« volt ez a képregény, de be kellett látnunk, hogy a magyar piacon ennek még nincs olyan létjogosultsága, mint Amerikában. A megszűnés hátterében egyértelműen gazdasági okok állnak” – fogalmazott.

az Iron Corporation másik tulajdonosa hozzátette, hogy minden cég életében vannak időszakok, amikor meg kell vizsgálni az addigi működést, és a gazdasági fejlődés érdekében meg kell hozni bizonyos racionalizálási döntéseket. Azt írta, a mostani időzítés sajnálatos, mert a kívülállók valószínűleg összekötik más történésekkel, de ezeket a lépéseket, melynek része volt a képregénysorozat megszüntetése is, mindentől függetlenül meg kellett hozniuk a cég érdekében. „A jövőben erőteljesebben szeretnénk koncentrálni az Iron Aquatics úszóklubunkra, a Learn To Swim úszásoktatás programra, valamint az Iron Streetwear ruházati márkára és az új divíziónkra, a tartalomszolgáltatásra” – sorolta.

Az Iron Corporation dolgozik a megoldáson, hogy azok, akik elkezdték olvasni a sorozatot, és kíváncsiak, hogy alakul Iron Lady sorsa a történetben, más módon és formában találkozhassanak a folytatással.

A közleményt arra reagálva adhatták ki, hogy a Life.hu korábban a Best magazinra hivatkozva azt írta: egy nappal azután, hogy Shane Tusup az Év Sportolója Gálán ország-világ előtt bocsánatot kért minden magyartól, akit az utóbbi években megbántott, közös cégük, az Iron Corporation Kft. alkalmazottainak több mint felét elbocsátották.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.