Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

NSO: Hosszú Katinka és Shane Tusup is ott lesz Az Év Sportolója Gálán

A lap értesülése szerint az úszó és férje is részt vesz az eseményen.

MN
2018. 01. 11. 14:56
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

és Shane Tusup is részt vesz csütörtök este az M4 Sport – Az Év Sportolója Gálán a Nemzeti Színházban – tudta meg a Nemzeti Sport.

A közelmúltban találgatások sora jelent meg a sajtóban Hosszú és Tusup házasságával kapcsolatban, amely állítólag válságba jutott. A házaspár Facebookon közzétett bejegyzésében úgy reagált: igaz, hogy a kapcsolatuk nehéz időszakon, megpróbáltatásokon megy keresztül, és az is igaz, hogy eközben az Iron Aquatics edzéseit minden csoportban megrendezik. Úgy vélik, hogy ebben a pillanatban ennél többet nem tudnak mondani. „Ígérjük, ha mondanivalónk lesz, arról értesíteni fogjuk az értünk aggódókat” – fűzték hozzá.

Mi is beszámoltunk róla, hogy a férfiaknál Liu Shaolin Sándor és Szatmári András, a nőknél pedig Hosszú Katinka és Márton Anita került a legjobb három közé a Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) szavazásán, közülük fogják kihirdetni a győzteseket Az Év Sportolója Gálán. Az év legjobb edzője Cseh Sándor, Ambros Martín vagy Shane Tusup lesz.

Az egyes kategóriák legjobb három jelöltjét múlt héten jelentették be, a sorrend 436 voks alapján alakult ki. A jelöltek teljes listáját itt találja.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.