Rali: európai topkategóriában indul egy magyar kettős

Herczig Norbert személyében még egy magyar Norbinak drukkolhatunk az autósportban idén.

2018. 01. 30. 15:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Herczig Norbert a Mol Racing Team tagjaként a rali-Európa-bajnokságban (ERC) méri össze képességeit a kontinens legjobb versenyzőivel – értesült lapunk.

A Mol nemcsak szponzorként, hanem üzemanyag-beszállítóként is támogatja a magyar bajnok sikereit.

– Évek óta tudatosan készülünk arra, hogy a nemzetközi mezőnyben is megmutathassuk, mire vagyunk képesek, azonban erre eddig megfelelő háttér nélkül nem volt lehetőségünk. Büszke vagyok arra, hogy az ország egyik legnagyobb vállalata és a többi partnerünk is úgy döntött, hogy támogat a céljaink megvalósításában. Biztosíthatok mindenkit arról, hogy mindent megteszünk azért, hogy a legjobb eredménnyel zárjuk a versenysorozatot – közölte támogatóján keresztül Herczig Norbert négyszeres abszolút magyar bajnok.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.