Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

A Magyar Olimpiai Bizottság nagykövete lett Habsburg György

Habsburg Ottó fia számára nem idegen az ötkarikás mozgalom.

MN
2018. 03. 06. 10:13
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kulcsár Krisztián elnök felkérésére Habsburg György a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) nagykövete lett. A MOB keddi tájékoztatása szerint az osztrák–magyar újságíró, politikus, közéleti személyiség, Magyarország rendkívüli utazó nagykövete örömmel fogadta el a felkérést.

„Elnökségem alatt a Magyar Olimpiai Bizottság különös hangsúlyt kíván fektetni nemzetközi kapcsolatainak a javítására, amelyek új alapokra helyezésében számítok önre, ugyanis korábbi közös tevékenységeink során volt alkalmam személyesen is megtapasztalni, hogy szerteágazó kapcsolatrendszere párosul a sport iránti elkötelezettséggel és felkészültséggel” – írta levelében Kulcsár Krisztián.

Az utolsó magyar király, IV. Károly unokája és az utolsó magyar trónörökös, Habsburg Ottó fia számára nem idegen az ötkarikás mozgalom, mivel a BOM a Magyar Sportért Alapítvány felügyelőbizottságának jelenleg is tagja, valamint korábban a 2024-es budapesti olimpiai és paralimpiai pályázat nagykövete volt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.