Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Babosék alig egy óra alatt lezavarták a páros meccsüket Indian Wellsben

A Grand Slam-győztes páros egy ukrán–ausztrál duót múlt felül, s már nyolcaddöntős.

MN
2018. 03. 09. 6:41
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

honlapjának tudósítása szerint az első szettben mind a két páros el tudta venni a másik adogatását. 6:6 után jöhetett a rövidítés, melyet Babosék nyertek 7-3-ra, annak ellenére, hogy 2-0-ra az ellenfél vezetett.

A második játszma teljesen sima volt, esélye sem volt a riválisnak, 6:0 lett a vége, mindössze 67 percig tartott a meccs. Babos Tímea a szövetség honlapjának adott videóinterjújában elmondta, az első szett valóban szoros volt, de a másodikban Rodionova amibe belenyúlt, azt elrontotta, így hamar véget ért a küzdelem. Mivel pénteken biztosan nem fog pályára lépni, lesz ideje szurkolni Fucsovics Mártonnak a helyszínen. 

Babosék a nyolcaddöntőben a Bondarenko-Krunic párossal játszanak.

Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 4.)–Nagyija Kicsenok, Anastasia Rodionova (ukrán, ausztrál) 7:6 (7-3), 6:0

Babos Tímea egyesben az első körben Belina Bencic ellen kikapott, így már csak a párosra kell összpontosítania. 

Az Indian Wells-i tornán magyar idő szerint péntek este lép pályára a szerb Viktor Troicki ellen. 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.