Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Egy fordulót sem ment Babos Indian Wellsben

Döntő szett rövidítésig fajult Babos Tímea és a svájci Belinda Bencic mérkőzése az Indian Wellsben zajló női tenisztornán.

2018. 03. 08. 6:39
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Döntő szett rövidítésig fajult és a svájci Belinda Bencic mérkőzése az Indian Wellsben zajló női tenisztornán.

No de ne szaladjunk ennyire előre: az első szettben nem úgy tűnt, hogy komoly izgalmakat tartogat a torna első fordulójában rendezett összecsapás, 6-1-gyel a soproni lányé lett az első szett. A második játszmában a világranglistán valamivel Babos mögött álló svájci meglepetésre ugyanennyivel intézte el Babost, ami akkora pofonnak bizonyult, amiből őrjítő küzdelem alakult ki a végére a két sebzett nőstényoroszlán között: először Bencic brékelt, majd Babos is, és 5-4-nél meccslabdája is volt, de ezt meg Bencic hárította.

A rövidítésben aztán Bencic húzott el 4-1-re, ahonnan még volt visszaút, de 4-3-nál nem engedte közelebb Babost a világranglista korábbi hetedik helyezettje.

WTA-teniszverseny, Indian Wells (USA, 7 972 535 dollár, kemény pálya), 1. forduló

Bencic (svájci)–Babos 1-6, 6-1, 7-6 (7-4)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.