Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Fedett pályás atlétikai vb: Baji Balázs nem került a döntőbe

Jól kapta el a rajtot, de a harmadik gátnál kicsit hibázott, így harmadikként ért célba.

MTI
2018. 03. 04. 16:31
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

nem jutott a döntőbe a férfi 60 méteres gátfutásban a birminghami fedett pályás atlétikai világbajnokság vasárnapi versenynapján. A kiírás szerint a három elődöntő mindegyikéből két-két versenyző jutott helyezéssel az esti fináléba, további két atléta pedig időeredménnyel kvalifikálhatta magát a legjobb nyolc közé.

Az első elődöntőben futó, Európa-bajnoki ezüst- és világbajnoki bronzérmes Baji jól kapta el a rajtot, ám a harmadik gátnál kicsit hibázott, így a francia Aurel Manga, valamint az amerikai Jarret Eaton mögött harmadikként ért célba. Időeredményénél (7,64 másodperc) pedig a másik két elődöntőben hárman is jobbat futottak, így Baji összesítésben a 10. helyen végzett.

A szám döntőjét 18 órakor rendezik.

Az ötfős magyar vb-csapat ezzel befejezte szereplését Birminghamben: Márton Anita világbajnok lett női súlylökésben, Krizsán Xénia hatodikként zárt ötpróbában, női 60 méter gáton Kerekes Gréta a 17., míg a 23. helyen végzett.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.