Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Indian Wells-i tenisztorna: Babosék a nyolc között

Babos Tímea oldalán Kristina Mladenoviccsal negyeddöntőbe jutott az Indian Wells-i kemény pályás tenisztorna női páros versenyében.

MTI
2018. 03. 11. 12:11
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A világbajnok magyar játékos és francia partnere a nyolcaddöntőben az ukrán Katyerina Bondarenko és a szerb Aleksandra Krunic duóját búcsúztatta két játszmában, 1 óra 19 perc alatt.

„Azt gondolom, nagyon jól játszottunk 6:1, 4:0-ig. Utána picit megakadtunk” – értékelt honlapján Babos, hozzátéve, hogy jól teljesítenek együtt, érzik egymás játékát. „Elég trükkös ellenfelünk volt, de mi is jól játszottunk. Nagyon boldog vagyok! Egyre jobb volt a játékunk, az első meccsen is folyamatosan javultunk. A másodikat még jobban kezdtük, és a megakadás után jól is fejeztük be” – fogalmazott.

Babos kiemelte, fontos neki a páros, és nagy céljai vannak.

„Küzdünk rendesen, hogy minél jobb eredményt érjünk el” – fűzte hozzá.

Az idei Australian Openen győztes páros negyeddöntős ellenfele az Aojama Suko, Jang Csao-hszüan japán, kínai páros és az ötödik kiemelt Monica Niculescu, Andrea Hlavackova román, cseh kettős párharcának továbbjutója lesz.

Eredmény (a WTA honlapjáról):

női páros, 2. forduló (nyolcaddöntő):

Kristina Mladenovic (magyar, francia, 4.) – Katyerina Bondarenko, Aleksandra Krunic (ukrán, szerb) 6:1, 7:5

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.