Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Pert vesztett a dühöngő Shane Tusup

Hosszú Katinka férjét 135 ezer forint perköltség megfizetésére kötelezte a bíróság.

MN
2018. 03. 08. 12:20
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

férjét, Shane Tusupot 135 ezer forint perköltség megfizetésére kötelezte a bíróság. Továbbá eltiltotta őt a további jogsértéstől, és magánlevélben kell bocsánatot kérnie egykori kollégájától – olvasható a Blikkben.

Tusup tavaly áprilisban a debreceni országos bajnokságon, a medence mellett azt kiabálta Darren Wardnak: „Te barom, ha még egyszer ilyet csinálsz, megöllek!” Az váltott ki belőle indulatot, hogy a skót tréner nem nevezte be a férfiváltót a versenyre.

Az incidens után az Iron Corpora­tion megvált Wardtól, akivel a személyiségi jogi pert bíróságon kívül rendezte Tusup. Hátra volt azonban még a személyiségi jogi per. A lap megkereste Wardot, aki azt mondta, hogy „sokba kerül a pereskedés, ennek ellenére pénzt nem követel, csak azt kérte a bíróságtól, állapítsa meg, hogy Tusup és cége, az Iron Corpora­tion megsértette a személyiségi – az emberi méltósághoz, a becsülethez és a jó hírnévhez fűződő – jogait” – írja a lap.

„Hangot szeretnék adni a viselkedése által okozott aggodalmaimnak és a szenvedésnek, amelyet az Iron Aquatics alkalmazottjaként el kellett viselnem. Ez az ügy nekem és a feleségemnek anyagilag sokba kerül, de úgy éreztük, hogy így cselekszünk helyesen” – jegyezte meg a Új-Zélandon tartózkodó skót szakember.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.