Élő közvetítés
Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

Márton Anita lehet március legjobb európai atlétája

Az kontinentális szövetség Twitter- és Facebook-oldalán lehet szavazni.

MTI
2018. 04. 04. 12:25
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kontinentális szövetség (EA) által meghirdetett szavazáson a férfiaknál és a nőknél is öt-öt jelölt van.

A magyar súlylökő három másik birminghami vb-győztessel, Katarina Johnson-Thompsonnal (brit, ötpróba), Ivana Spanoviccsal (szerb, távolugrás) és Marija Laszickenével (orosz, magasugrás), illetve a téli dobó Ek-n a világ idei legjobbjával győztes Sandra Perkoviccsal (horvát, diszkosz) van versenyben.

A jelöltekre az EA Twitter- és Facebook-oldalán lehet szavazni a versenyzők fényképeinek like-olásával, vagy megosztásával.

Márton Anita március elején a birminghami vb-n a világ idei legjobbjával, 19,62 méterrel győzött, ezzel megjavította saját országos csúcsát, majd egy héttel később a portugáliai Leiriában 19,12-vel nyerte meg az Ek-t.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.