Férfi kézi BL: Egy-egy veszprémi és szegedi az álomcsapatban

Mindkét mérkőzés legeredményesebb játékosa bekerült a forduló válogatottjába az EHF-nél.

Forrás: MTI2019. 02. 18. 14:39
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mindkét magyar csapat győztesen hagyhatta el a pályát a hétvégén a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. A Telekom Veszprém a Vardar Szkopjét, a Mol-Pick Szeged a Motor Zaporizzsját gyűrte le. Mindkét mérkőzés legeredményesebb játékosa bekerült a forduló válogatottjába az EHF-nél.

Mario Sostaric kilenc góllal járult hozzá a szegedi győzelemhez, héttel a veszprémihez. Nem csoda, hogy mindkét kézilabdázó bekerült a forduló legjobbjai közé. A Vardar Szkopje elleni idegenbeli siker során a második félidőre beszálló Mikler Roland remek védéseinek egyike a top 5-be is bekerült – a magyar kapus Kristopans ziccerét hárította. A szegedi Mario Sostaric pazar mozdulata a forduló ötödik legszebb gólja az EHF-nél, klubtársa, Dean Bombac győzelmet érő találata a harmadik lett a listán, amelyen a flensburgi Hampus Wanne (szintén két pontot érő) hetese végzett az élen.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.