Húszezres csarnok épül az Üllői úton

Munkatársunktól
2019. 04. 13. 8:20
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 2022-es magyar–szlovák közös rendezésű férfikézilabda Európa-bajnokságra Budapesten az Üllői úton, a népligeti buszpályaudvar mögött épül fel az a húszezer fős befogadóképességű sportcsarnok, amely a pályázat feltétele volt – jelentette be Fürjes Balázs, a kiemelt budapesti fejlesztésekért és nemzetközi sportpályázatokért felelős kormánybiztos a Sport TV Mai helyzet című műsorában.

„Egy XXI. századi, modern, a világ bármely pontján helytálló multifunkcionális arénát fogunk felépíteni, ami kitűnően alkalmas lesz nemzetközi és hazai sporteseményekre, kulturális eseményekre, koncertekre. Tehát biztos, hogy itt is egy olyan épületet kell felhúzni, ami utána megáll a lábán, és a működtetése, az üzemeltetése egyetlen fillérjébe sem kerülhet a magyar adófizetőknek, a magyar költségvetésnek” – közölte a kormánybiztos.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.