Willi Orbán a jövő héten edzésbe állhat

Öt hónappal a térdműtétje után edzésbe állhat a magyar labdarúgó-válogatott védelmének oszlopa, Willi Orbán.

2020. 04. 17. 16:34
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az RB Leipzig csapatkapitánya, a 12-szeres válogatott még októberben szenvedett térdsérülést, ami elsőre nem tűnt nagyon komolynak, ami hosszú kihagyással jár. Ám a 27 éves védő visszatérésére az artroszkópos műtétje után egyre késett, és nem is került sor rá addig, amíg a koronavírus-járvány miatt felfüggesztették a német bajnokságot. szövetségi kapitány az év elején bízott benne, hogy Orban március végén a Bulgária elleni Eb-pótselejtezőn hadra fogható lesz, de ez a remény is elillant, majd a járvány miatt a találkozót is elhalasztották.

A Bild értesülése szerint azonban Willi Orbán azóta felépült, és a jövő héten elkezdheti az edzéseket, csatlakozhat Gulácsi Péterékhez.

– Most már egészen jól mozog, és a kényszerszünet tulajdonképpen jól jött neki. Úgy néz ki, hogy rendeződik a helyzet, és ha folytatódik a bajnokság, akkor Orban akár pályára is léphet majd – nyilatkozta Julian Nagelsmann, a Bundesligában harmadik helyen álló, a Bajnokok Ligájában pedig a legjobb nyolcba jutott RB Leipzig vezetőedzője.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.