A volt Vidi-edzőt továbbra sem kedvelik Oroszországban

A Lokomotiv Moszkva egykori elnöke állítja: „Marko Nikolics tapasztalatlan, még nem irányított nagy klubot”. Még nem is állt munkába, de máris kritizálják a Mol Fehérvár korábbi edzőjét.

Magyar Nemzet
2020. 06. 04. 11:34
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tavasz végén jelentette be, a Lokomotiv Moszkva, hogy a távozó Jurij Szjomin helyett a Mol Fehérvárral magyar bajnok és kupagyőztes, a magyar csapatot az Európa-liga főtáblájára vezénylő szerb szakembert, Marko Nikolicsot nevezi ki a csapat vezetőedzőjének.

Nikolics kinevezése után a Lokomotiv honlapját elárasztották a tiltakozó üzenetek, a szurkolók nem értik, miért nem hosszabbított a klub Szjominnal, és miért egy „nevesincs” szerb edzőre bízták a csapatot.

Legutóbb Nyikolaj Naumov, a moszkvai klub korábbi elnöke kritizálta az egyesület döntését. „Nikolics nem lesz sikeres. Szjomin után egy kevésbé ismert szakember érkezett, aki még nem irányított egyetlen nagy klubot sem. Biztos vagyok benne, hogy nem tud majd megbirkózni a ránehezedő nyomással” – idézi a Naumovot a sportklub.rs.

„El kellett volna magyarázni, hogy miért nem sikerült megállapodni Szjominnal, mert biztos nem szakmai okai voltak. Mitől félnek? Higgyék el, eltelik egy év, és a Lokomotiv Moszkva csupán a hatodik vagy hetedik lesz a bajnokságban.”

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.