Fordulat: a Fradi kivásárolná szerződéséből a kulcsemberét

A Csakfoci.hu információja szerint a Ferencváros ragaszkodik Olekszandr Zubkovhoz, a bajnokcsapat kivásárolná szerződéséből a Sahtar Doneck tulajdonában levő labdarúgót.

Magyar Nemzet
Forrás: Csakfoci.hu2020. 06. 20. 10:48
null
Olekszandr Zubkov 9 gólt szerzett a 2019-20-as idényben Fotó: Nemzeti Sport/Földi Imre
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az NB I-ben kilenc gólt szerzett és hat gólpasszt adott, az Európa-ligában egy gól és hat assziszt volt a mérlege a Ferencváros színeiben az ukrán Olekszandr Zubkovnak. A 23 éves szélsőt tavaly nyáron vette kölcsön a Fradi az ukrán Sahtar Donecktől, és hónapokig úgy tűnt, a szezon végén le kell mondania róla. Sajtóértesülések szerint az olasz Sampdoria márciusban 4,5 millió eurót kínált Zubkovért az ukrán klubnak, de akkor nem valósult meg a transzfer.

A Csakfoci.hu értesülései szerint a Ferencváros ragaszkodik a labdarúgó megtartásához, és ennek érdekekében már tárgyalt az ukrán klubbal. Az álláspontok valamelyest közeledtek egymáshoz, de még nincs meg az egyezség Zubkovval kapcsolatban.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.