Kötényt adna még egy sellőnek is

Kötényt adna még egy sellőnek is – vélekedett a labdarúgóról csapatának másodedzője.

Ch. Gáll András
2020. 06. 25. 14:24
null
Forrás: brentfordfc.com
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kötényt adna még egy sellőnek is – ezt Sam Saunders, a Championshipben, azaz az angol labdarúgás másodosztályában szereplő Brentford B-csapatának másodedzője mondta a klub algériai sztárjáról, Saïd Benrahmáról, és cseppet sem túlzott a szakember. Mert ha megnézzük a filigrán (172 centis, 67 kilós), 24 éves algériai szélső legemlékezetesebb megmozdulásaiból összeállított videót, akkor egyet fogunk érteni a mester véleményével. Íme:

Benrahmáról a The Guardian rajzolt szemléletes portrét. A közelmúltban akkor emelkedett országos hírnévre a srác, amikor oda-vissza felbőrözte Lewis Winget, a Middlesbrough játékosát. Így:

Benrahma Algériában született, 11 évesen költözött szüleivel Franciaországba. Két évvel ezelőtt szerződött a Nice csapatából a Championshipbe, a Brentfordhoz, de már tavaly el akarta vinni az Aston Villa, idén pedig a Chelsea vetette ki rá a hálóját. Az elmúlt idényben és a mostaniban is tizenegy gólt rúgott a jobbszélső, szóval nemcsak cselgép, nemcsak egyik kötényt adja a másik után, hanem elég sűrűn eltalálja a kaput is. Egyik példaképe honfitársa, Riyad Mahrez, a Manchester City sztárja.

Kötények terén már most jobb nála.

Fotó: brentfordfc.com

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.