A korábbi aranylabdás is aggódik a Barcelonáért

A katalánok korábbi klasszisa, Rivaldo szerint a Barcelona szempontjából a lehető legrosszabbkor rendezik meg a Napoli elleni BL-nyolcaddöntő visszavágóját.

Magyar Nemzet
2020. 07. 18. 12:36
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A Napoli valódi veszélyt jelent a Barcelonára nézve – nyilatkozta a brazil Rivaldo a Tuttomercato olasz portálnak. A technikás csatár pályafutása legsikeresebb szakaszában, 1997 és 2002 között a Barcelonát erősítette, 2002-ben vb-t nyert a brazilokkal.

Rivaldo a két csapat Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágójára utalt, a nápolyi odavágón 1-1-es döntetlen született, az augusztus 8-i második találkozó még meleg lehet a csapnivaló formában játszó katalánoknak.

A járvány után a Barcelona eltékozolta az előnyét a spanyol bajnokságban, a Real Madrid csütörtöki győzelmével révbe ért, Messiék csak a második helyre futottak be. A hatszoros aranylabdás is megkongatta a vészharangot, lesújtó véleményt fogalmazott meg a Barcával kapcsolatban. – Nem arra számítottunk, hogy ez lesz a vége, de ez a meccs pontosan összegzi az egész évünket. Gyenge csapat vagyunk, amelyet megfelelő lendülettel és lelkesedéssel könnyen le lehet győzni. Rengeteg pontot vesztettünk el úgy, ahogy nem lett volna szabad, nagyon kiegyensúlyozatlan a teljesítményünk. Önkritikusnak kell lennünk, kezdve a játékosokkal, de az egész klubnak is. A Barcelona vagyunk, kötelességünk minden meccset megnyerni – mondta a csapatkapitány az Osasuna elleni 2-1-es hazai vereséget követően.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.