Súlyos balesete után elhunyt Borsos Olivér teniszező

Huszonkilenc éves korában elhunyt Borsos Olivér teniszező, aki a múlt héten egy tihanyi esküvő után szenvedett súlyos balesetet.

Magyar Nemzet
2020. 07. 31. 7:11
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 29 éves Borsos Olivér a múlt héten ott volt Szendrei Dániel – aki a jelenleg legmagasabban rangsorolt magyar teniszező, Balázs Attila edzője – és Rogán-Gaál Cecília esküvőjén. Amint arról elsőként a 24.hu beszámolt, mivel a kulcsát az esküvő helyszínén felejtette, megpróbált felmászni szállása első emeleti szobájába, de lezuhant. Borsos Olivér sportpszichológusként is dolgozott, és ugyancsak tagja volt Balázs Attila stábjának. Két korábbi válogatott kézilabdázó, Borsos Attila és Szabó Edina fia volt.

„Egy kiváló teniszező és szakember távozott közülünk. Olivér mindig korosztálya élvonalába tartozott, a korosztályos válogatott keretének is tagja volt, majd ezen tudását is kamatoztatva dolgozott edzőként és pszichológusként a legjobb hazai játékosok mellett. Nyugodj békében, Olivér!” – áll a Magyar Teniszszövetség Facebook-oldalán.

A 2000-es évek elejének legjobb magyar teniszezője, a női világranglista 13. helyéig jutott Szávay Ágnes így búcsúzik tőle közösségi oldalán: „Leírhatatlan… Őrzöm a mosolyod Olivér örökké…”

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.