Valaha Különleges, ma már csak Szánalmas

A Sheffield úgy verte 3-1-re a Spurst, hogy már 3-0-ra is vezetett, a Tottenham csak a hosszabbításban szépített.

Ch. Gáll András
2020. 07. 02. 21:55
Sheffield United vs Tottenham Hotspur
epa08523629 Sheffield United manager Chris Wilder (R) celebrates with his players after the English Premier League soccer match between Sheffield United and Tottenham Hotspur in Sheffield, Britain, 02 July 2020. EPA/Oli Scarff/NMC/Pool EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Fotó: Oli Scarff/NMC/Pool Forrás: MTI/EPA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Valaha Különleges (Special One) volt José Mourinho önmaga által adott beceneve. Ma már csak Szánalmas (Pathetic One), legalábbis az általa irányított Tottenham Hotspur teljesítményére tökéletesen illik ez a jelző.

Csütörtökön, a Premier League 32. fordulójában a Bramall Lane-en a Sheffield United úgy verte 3-1-re a Spurs csapatát, hogy három végsőkig kijátszott góllal – a norvég Sander Berge, a francia Mousset és a skót McBurnie rúgta a gólokat – már 3-0-ra vezetett, és Harry Kane-nek csak a hosszabbításban sikerült 3-1-re szépítenie. Valójában nem is meglepő az eredmény, hiszen a Sheffield – amelynek ötvenszázalékos tulajdonosa a valaha a Ferencvárost birtokló Kevin McCabe – a 7. helyen áll 47 ponttal, a Tottenham pedig csak kilencedik, 45-tel. Valaha Különleges volt a főnök, de ma már arra sincs ereje, hogy felháborodjon egy ilyen megalázó vereség után.

Premier League, 32. forduló: Sheffield United–Tottenham Hotspur 3-1.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.