Koeman rábólintott a Barca ajánlatára, többen mennek, Messi marad

A Goal.com legfrissebb híre szerint Ronald Koeman elfogadta a Barcelona ajánlatát, tehát Quique Setién után ő lesz a katalán csapat vezetőedzője.

2020. 08. 18. 10:43
Euro 2020 Qualifier - Group C - Northern Ireland v Netherlands
Ronald Koeman legutóbb a holland válogatottat irányította Fotó: David Klein Forrás: REUTERS
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Goal.com legfrissebb átigazolási hírként közli azt, hogy Koeman és a Barcelona megállapodott, tehát a klub korábbi holland játékosa lesz a csapat vezetőedzője.

Azt már tegnap hivatalosan bejelentették, hogy Quique Setiént menesztik.

Koeman kinevezésében az jelent – leküzdhető – akadályt, hogy jelenleg is szerződés köti a holland szövetséghez, ő a válogatott szövetségi kapitánya. Ám ezek szerint a Barca kispadja ennél lényegesen nagyobb feladat, lehetőség, kihívás, zsírosabb állás – kinek hogyan tetszik.

Suárez visszatér az Ajaxhoz?

Közben természetesen alakul a játékoskeret is. Spanyol sajtóforrások szerint Luis Suárez, Jordi Alba és Ivan Rakitic távozása a legvalószínűbb. Mégpedig azért, mert ők a fizetési lista elején szerepelnek, a teljesítményük viszont nem arányos a jövedelmükkel.

A De Telegraaf című holland lap úgy tudja, Suárez visszatér az Ajaxhoz.

távozását immár senki sem latolgatja. A következő idény csapatát tehát továbbra is köré építik.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.