Karanténba helyezték a BL-meccsre készülő Szeged férfi-kézilabdacsapatát

A Mol Pick Szeged kézilabdaklub egy „szűkebb környezetébe tartozó személyénél” pozitív koronavírus tesztet regisztráltak. A Paris SG elleni csütörtöki BL-meccsre készülő csapat teljes kerete, a stáb tagjai jelenleg hatósági karanténban tartózkodnak.

Szilágyi
2020. 09. 14. 14:53
null
Vajon kiknek fog magarázni Kielcében Juan Carlos Pastor? Fotó: Kuklis István Forrás: Délmagyarország
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem kerülte el a csütörtöki Bajnokok Ligája-rajtra készülő Mol Pick Szeged férfi-kézilabdacsapatát a koronavírus. A klub honlapja ma számolt be arról, hogy a csapat egy „szűkebb környezetébe tartozó személyénél” pozitív koronavírustesztet regisztráltak. A fertőzöttel érintettségi kapcsolatba tartozó személyek (játékosok, stábtagok, valamint munkatársaik) járványügyi elkülönítése haladéktalanul megtörtént, tesztelésükről a klub intézkedett.

Kérdéses, ki tud-e állni a csapat csütörtökön a PSG elleni rangadóra
Fotó: Délmagyarország/Kuklis István

Az edzéseket felfüggesztették Szegeden. A pozitív tesztről a hivatalos eljárásrendnek megfelelően a Magyar Kézilabda-szövetség, a Budakalász, a Csurgó, a Veszprémi KKFT csapatai, valamint az EHF illetékes szervei is értesültek.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.