Kétgólos hátrányból fordított az Inter, élen a Sassuolo

Az utolsó fél órában támadt fel az Inter, simán nyert a Roma és a Sassuolo. Ezekkel a meccsekkel hangolt a Napoli és a Milan esti rangadójára a Serie A.

Magyar Nemzet
2020. 11. 22. 17:16
null
Forrás: redgol
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bő egy óra után úgy tűnt, folytatódik az Inter gyengébb szereplése az olasz bajnokságban: a Torino Simone Zaza góljával az első félidő hosszabbításában vezetést szerzett, majd az exinteres Christian Ansaldi büntetőből megduplázta az előnyt.

Mintha csak a kétgólos hátrányra várt volna, elkezdett focizni az Inter, és öt perccel később, Alexis Sánchez és Romelu Lukaku közeli gólja után már 2-2 állt az eredményjelzőn. Az egyenlítő találat idején már Lautaro Martínez is a pályán volt, tehát három csatárral támadott a milánói csapat.

A fordítás vitatható büntetőből sikerült az Internek: egy torinói felszabadítás Martínez hátáról a lesen lévő Hakimi felé pattant, akivel szemben utána szabálytalankodott N’Koulou. Mivel Martínez passza nem volt tudatos, kis videózás után jöhetett Lukaku tizenegyese, a belga pedig nem hibázott.

A hajrában Martínez is betalált, bebiztosítva az Inter sikerét, amellyel a fekete-kékek tapadnak az élmezőnyre. A Torino pedig kieső helyen áll, miután nyolc meccsből negyedszer fordult elő a csapattal, hogy az első gól megszerzése ellenére pontot sem szerzett.

Sima győzelmet aratott az AS Roma, amely egy félidő alatt eldöntötte a Parma elleni találkozót. Talán Balogh Botond hiányzott a kék-sárgák védelméből, aki ezúttal a meccskeretbe sem került be.

A bajnokságot nagyszerűen kezdő Sassuolo a Hellas Verona otthonában is nyert, és átvette a vezetést a tabellán. Igaz, ezt a pozíciót az AC Milan visszaszerezheti, ha megnyeri esti rangadóját Nápolyban.

Olasz Bajnokság, 8. forduló

November 21., szombat

Crotone–Lazio 0-2

Spezia–Atalanta 0-0

Juventus–Cagliari 2-0

November 22., vasárnap

Fiorentina–Benevento 0-1

AS Roma–Parma 3-0

Internazionale–Torino 4-2

Sampdoria–Bologna 1-2

Verona–Sassuolo 0-2

Udinese–Genoa 18.00

Napoli–AC Milan 20.45

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.