időjárás 4°C Abigél , Alex 2023. február 9.
logo

Bognár György bejelentette, nem nyilatkozik a játékvezetőkről

Magyar Nemzet
2021.03.06. 13:30
Bognár György bejelentette, nem nyilatkozik a játékvezetőkről

Bognár György, a Paksi FC vezetőedzője a labdarúgó NB I hétközi fordulójában markáns véleményt fogalmazott meg a játékvezetőkről, amelynek nagy visszhangja lett, de bejelentette, ezt a témát ezentúl elengedi.

Bognár György nem átlagos alakja a magyar labdarúgásnak. Az ötvenszeres válogatott futballista játékosként is egyéniség volt, edzőként sem az a típus, aki közhelyekkel fizetné ki a róla vagy a csapatáról érdeklődőket. Jelenleg a Paks vezetőedzőjeként dolgozik, és a hét közi fordulóban, a Mol Fehérvár elleni 2-2-re végződő mérkőzést követő nyilatkozatában is emlékezeteset mondott. Az M4 Sport riporterének a kérdésére, hogy miért a hűtőládán ülve nézte a meccset, ezt felelte:

– Nézd, nem akarok nyilatkozni már a játékvezetésről, mert unalmas. Ez egy olyan kontroll nélküli, belterjes világ, amivel kár szembeszállni. Tehát én azt gondolom, hogy minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve.

Se szeri, se száma a rengeteg fórumnak, amelyeken azóta is idézték őt, és a jelek szerint hozzá is rengeteg visszajelzés érkezhetett. Talán szemrehányást is kaphatott a szavaiért, amit a klub Facebook-oldalán megjelentett újabb nyilatkozata sejtet:

 

 

„Úgy érzem, hogy a játékvezetéssel kapcsolatos nyilatkozataim utáni reakciók – úgy a klubon belül, mint kívül – nemcsak rám, de a csapatunkra is hatnak. Emiatt a továbbiakban kizárólag a saját teljesítményünkről szeretnék véleményt formálni.”

A Paks szombaton 17 órakor a Mezőkövesdet fogadja, a mérkőzést az M4 Sport+ élőben közvetíti.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.