Vécéket és tetoválásokat készít az ismert exlabdarúgó

Daniel Agger 232-szer szerepelt a Liverpoolban és 75-ször a dán válogatottban, azonban labdarúgó-pályafutását mindössze 31 évesen be kellett fejeznie a hátfájdalmai miatt. Azóta sem tétlenkedik, Dániában mintegy félmillió eurót fektetett be egy csatornarendszerekkel foglalkozó cégbe, amely a nevét viseli, s a kreatív vénája is kiteljesedett, hiszen tetoválóművészként dolgozik. Hamarosan pedig vezetőedző lesz.

Magyar Nemzet
2021. 05. 02. 15:57
null
Fotó: Lars Ronbog Forrás: HB Køge / Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mindössze két klubban szerepelt Daniel Agger a profi karrierje alatt: odahaza, Dániában a Brøndbyben és Angliában a Liverpoolban. Utóbbi csapatban töltötte pályafutása jelentős részét, hiszen 2006 és 2014 között erősítette a vörösök védelmét, amelyen kívül lényegében csak a felfutó és a levezető szakaszát szentelte a Brøndbynek, amelyből 2016-ban vonult vissza mindössze 31 évesen, a nem múló hátfájdalmai miatt.

Már aktív labdarúgóként életre hívott egy céget, a KloAggert, amely szabad fordításban annyit tesz, hogy „Agger vécéi”. Mintegy félmillió euróval szállt be az üzletbe, amely által csatornarendszereket alakítanak ki. Mondhatni, ugyanazt csinálja, mint egykor a pályán középhátvédként: elvégzi a piszkos munkát. A The Sun értesülései szerint Agger kiveszi a részét a mindennapi ügymenetből, ugyanakkor a cég vezetője az öccse, Marco és az egyik barátjuk, Rune Rasmussen.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Daniel Agger (@danielagger22) által megosztott bejegyzés

Emellett Daniel Agger menő tetoválóművész lett, ami nem meglepő, hiszen már játékosként tele volt varrva a teste a különböző motívumokkal. Mint kiderült, az első tetkóját 15 évesen egy párizsi osztálykiránduláson csináltatta. – Mindegyik tetoválásnak megvan a maga története, egyik jobb mint a másik – árulta el egy interjúban.

A Liverpool híres himnuszának, a You’ll Never Walk Alone kezdőbetűit például az ujjaira tetováltatta. – Akkoriban elég sok pletyka keringett arról, hogy jó sok pénzért távozom egy másik klubba, de én tudtam, hogy maradok. Valahogy meg akartam mutatni ezt a futballvilágnak, és ez tűnt a legjobb megoldásnak erre – mesélte Agger.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Daniel Agger (@danielagger22) által megosztott bejegyzés

A korábbi kőkemény dán védő most azért került a középpontba, mert 36 évesen visszatér a labdarúgásba. Júniustól a másodosztályú HB Køge csapatánál kezdi meg a vezetőedzői pályafutását.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.