Káromkodva üzent a kirúgott Danyi Gábornak a norvég átlövő

Amanda Kurtovic epizódszerepet kapott Győrben. A norvég válogatott átlövője idén a török Kastamonu csapatához távozott, és amint értesült Danyi Gábor mai menesztéséről, nem fogta vissza magát.

Magyar Nemzet
2021. 05. 07. 21:11
null
Amanda Kurtovic nem jött ki jól Danyi Gáborral Fotó: Nemzeti Sport/Török Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ferencváros elleni 31-22-es vereség másnapján a Győri Audi ETO azonnali hatállyal menesztette Danyi Gábort, a bajnoki címvédő, Bajnokok Ligája-győztes női kézilabdacsapat edzőjét. Még egy nap sem telt el a hír óta, máris komoly érzelmek szabadultak el a világhálón. A január elejével kölcsönben a török Kastamonu csapatához szerződött norvég Amanda Kurtovic az Instagramon tette közzé a véleményét. Szabad fordításban: „Ezt hívják karmának, és azt mondja, ha-ha-ha, ba...dj meg!”

A poszt önmagát minősíti, és további találgatásokra ad okot. Január elején jelentette be a Győri Audi ETO, hogy a következő szezonban már nem Danyi Gábor lesz a csapat edzője. Ez idő tájt terjedt el a pletyka, hogy Danyi, miután lemondott Kurtovicról, nem ápol jó viszonyt a norvég idegenlégiósokkal. Vannak köztük ilyenek, ráadásul mindegyikük – az irányító Stine Oftedal, az átlövő Veronica Kristiansen, a beálló Kari Brattset és a kapus, Silje Solberg – kulcsember.

Amanda Kurtovic nem jött ki jól Danyi Gáborral
Fotó: Nemzeti Sport/Török Attila

Van, aki szerint a klub vezetése mérlegelt: figyelmen kívül hagyja a világhírű norvég idegenlégiósok egységét és szabad kezet ad egy kezdő, az első szezonjában veretlenül menetelő magyar edzőnek, Danyi Gábornak, vagy a külföldiek mellett dönt és elengedi a még rutintalan magyar szakember kezét.

Kurtovic trágár posztja egyik megoldást sem igazolja vissza, de talán ad némi támpontot az események értelmezéséhez.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.