Rebrov a Premier League-ben, a tavalyelőtti BL-döntősnél köthet ki

Kazahsztán, Görögország, Törökország, Ukrajna és az Egyesült Arab Emírségek után újabb országból mutatkozik érdeklődés Szergej Rebrov iránt. A 2019-es Bajnokok Ligája-döntős Tottenham Hotspurnak olasz források szerint felajánlotta a szolgálatait a Ferencvárossal zsinórban három bajnokságot nyert ukrán edző. Vagy az ukrán edző ügynöke.

Magyar Nemzet
2021. 05. 28. 21:43
null
Talán még ő sem hinné el, ha a Premier League-ben dolgozhatna Fotó: Szabó Miklós Forrás: Nemzeti Sport
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az olasz Tuttomercatoweb értesülései szerint Szergej Rebrov is esélyes lehet a Tottenham vezetőedzői posztjára. Az ukrán szakember állítólag az ügynökén keresztül (?) felajánlotta a szolgálatait a tavalyelőtti BL-döntős klubnak. Rebrov és a Tottenham kapcsolata nem új keletű: az egykori Dinamo Kijev-játékos az angolok kedvéért szerződött először külföldre, sőt, négy évet töltött a londoni csapatnál, majd futballozott a West Ham Unitedben is.

Az angliai befutó nagyot szólna
Fotó: Czeglédi Zsolt / MTI

Mindazonáltal nem biztos, hogy a Ferencvárostól távozó edző a legesélyesebb jelölt a Tottenhamnél, az olasz forrás azt valószínűsíti, hogy Mauricio Pochettino visszatér az egyesülethez a Paris SG-től. Amióta napvilágra került távozási szándéka, sajtóhírek szerint felvetődött a neve az AEK Athénnál, az emírségekbeli al-Ainnál, hívták Kazahsztánba, egyesek szerint a CSZKA Moszkva és a török Fenerbahce is kacérkodott a gondolattal, hogy szerződtesse a 47 éves szakembert. Sokáig tartotta magát az a meg nem erősített értesülés, hogy ő veszi át az ukrán válogatott irányítását korábbi csatártársától, Andrij Sevcsenkótól, de az utóbbi időben mintha csökkent volna az ukránok érdeklődése Rebrov iránt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.