Drága lecke: 56,5 millió fontot követel Ronaldótól egy tanárnő

Közös kép készült róluk azon a 2009-es éjszakán a bárban, hogy utána mi történt, azt pedig csak ketten tudják.

F. T.
Forrás: NSO.HU2021. 05. 01. 12:45
Bajnokok Ligája, siker nélkül
epa09064488 Cristiano Ronaldo at the end of the round of 16 Uefa Champions League soccer match Juventus FC vs FC Porto at the Allianz stadium in Turin, Italy, 09 March 2021. EPA/ALESSANDRO DI MARCO Fotó: Alessandro Di Marco Forrás: EPA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A történet nem friss, és már akkor sem volt az, amikor Kathryn Mayorga 2018-ban nemi erőszak vádjával beperelte Cristiano Ronaldót. S noha a világsztár portugál labdarúgó ellen még vádat sem emeltek, az amerikai hölgy úgy is 375 ezer dollárhoz jutott, hogy semmiféle bizonyítékkal nem tudott előállni. Most pedig 56 millió fontot követel.

A modellből lett tanárnő, Kathryn Mayorga azt állítja, hogy 2009-ben egy Las Vegas-i hotelszobában megerőszakolta, miután a Rain nevű éjszakai bárban megismerkedtek. A futballista természetesen tagadja az erőszakot, ám 2010-ben Nevada államban aláírt egy szerződést, ennek értelmében 375 ezer dollárt (112 millió forintot) fizetett a jelenleg 37 éves hölgynek, hogy az ne indítson eljárást. Ám a hölgy éppen ezt a szerződést támadta meg egy nevadai polgári perben 2018-ban. Azóta három év telt el, s most a Daily Mail arról írt, hogy Mayorga a múltbeli és a jövőbeli, „fájdalmaiért és szenvedéseiért” 18-18 millió fontot (együttesen 15 milliárd forintot), Ronaldo megbüntetéséért pedig további 18 millió fontot (7,5 milliárd forintot) követel polgári peres eljárásban, s a jogi költségeket is felszámolna összesen 56,5 millió fontot, átszámítva 23,4 milliárd forintot szeretne kapni a Juventus játékosától. Közös kép mindenesetre készült róluk azon a 2019-es éjszakán a bárban, hogy utána mi történt, azt pedig csak ők ketten tudják.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.