Európa-bajnoknőnk izgalmas szerepben: ő lett Batwoman + videó

Válogatottunk több tagja szuperhősök jelmezébe bújt, így promótálva a cselgáncsozók budapesti világbajnokságát.

2021. 06. 06. 10:10
null
Karakas Hedvig Forrás: Magyar Judoszövetség
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megszokhattuk, hogy a hazai rendezésű cselgáncs világversenyekre frappáns promóciók, reklámfilmek készülnek, s ez így van most is, a Papp László Budapest Sportarénában mától jövő vasárnapig zajló vb-t illetően is.

Válogatottunk több tagja szuperhősök jelmezébe bújt: a vb-ezüstérmes Superman, az Európa-bajnok Batwoman, az olimpiai ezüstérmes Ungvári Miklós Pókember, az U23-as Eb-bronzérmes Tóth Benedek pedig Thor lett. Utóbbi, 20 évesen mindenesetre a rutinosabbaktól megkapta a zrikát, hogy leginkább arra a Thorra emlékeztet, aki egy rossz időszakában az alkohollal és túlsúllyal is küzd – a jó hangulat megvolt.

Batwomanbe nem tanácsos belekötni
Fotó: Magyar Judoszövetség

A forgatásokról Tóth Krisztián elárulta, hogy rengeteg jelmez közül választhattak, előjöttek neki a gyermekkori emlékek, és Superman jelmezét testhezállónak találta. Karakas Hedvig elmondta, hogy nagyon izgalmas volt számára a forgatás, és Európa-bajnoknőnk olyan jó erőben érzi magát, hogy Batwomanné átlényegülve akár még Supermannel is összecsapna. Ungvári Miklós bevallotta, hogy a képregényhősök neki igazából kimaradtak az életéből, de most Pókemberrel egyből szemezni kezdett, és a világbajnokságon szeretné behálózni az ellenfeleit. Úgy legyen!

Karakas Hedvig, azaz Batwoman:

Tóth Krisztián, azaz Superman:

Ungvári Miklós, azaz Pókember:

Tóth Benedek, azaz Thor:

A világbajnokságra akár befuthat Vlagyimir Putyin orosz elnök is, aki a cselgáncssport nagy barátja, és a 2017-es budapesti vb-re is eljött. Az olimpiai kvalifikációs vb-n a tokiói kvóták mellett egymillió dollár is a tét a dzsúdósok számára. A vb nézők előtt zajlik, előzetes regisztráció után belépőjegy váltása nélkül beengedik a szurkolókat a Papp László Budapest Sportarénába.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.