Kollégája cigarettafüstöt fújt José Mourinho képébe

José Mourinho már azelőtt felkerült egy olasz házfal oldalára, mielőtt egy napot is ledolgozott volna az AS Roma vezetőedzőjeként. A portugál azonban csupán egy hónapot tölthetett el teljes nyugalomban a házfalon, néhány napja vandálok keze közé került.

Magyar Nemzet
2021. 06. 11. 13:58
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az AS Roma május 4-én jelentette be José Mourinho kinevezését, és a Farkasok szurkolói azon nyomban egy utcai falfestménnyel ünnepelték meg a sztáredző érkezését. Az alkotáson a portugál szakember egy Vespán motorozik, illetve csak motorozott, mivel egy lelkes utcai művész továbbgondolta az eredeti képet. Mourinho arca ezentúl cigarettafüst homályába merül, amit kollégája, Maurizio Sarri fúj rá. Utóbbit a napokban nevezték ki az AS Roma városi riválisa, a Lazio élére, így nagy rivalizálás várható a két tréner között. A fővárosi drukkerek feltehetően ezzel a „füstjellel” adták meg a versengés alaphangját.

Szerencsére Mourinho azóta ismét nyugalomban motorozhat, Sarri feje és ezzel egyúttal a füst is kikerült a képből.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.