időjárás °C Vendel 2021. October 20.
logo

Különleges szurkolói zóna nyílt meg a Millenáris Parkban

Magyar Nemzet
2021.06.11. 15:37

Ma megnyitotta kapuit a Mol Bajnokok Parkja a Millenáris Parkban, a tájékoztató anyaga szerint Buda legmenőbb szurkolói zónájával.

A Millenárison kialakított Mol Bajnokok Parkja június 11-től, a labdarúgó Európa-bajnokság idején speciális szurkolói zónával várja az érdeklődőket. A rendezők a mérkőzések mellett gyermekprogramokkal, sportbeszélgetéssekkel, koncertekkel és a Nemzeti Filmintézetnek köszönhetően filmvetítéssel készülnek. A futballmeccseket a rajongók nagy kivetítőkön keresztül élvezhetik, az étkezési lehetőségekről gasztroudvar gondoskodik. A rendezvény teljesen készpénzmentes, kizárólag bankkártyával és feltölthető kártyával tudnak fizetni a vendégek.

A hétvégéken a sportolásé és a családi programoké a főszerep. Szombatonként szabadtéri sportokkal, vasárnaponként pedig gyermek- és családi programokkal várják az érdeklődőket. A legkisebbek gyermekkoncerteken és kézműves foglalkozásokon vehetnek részt, de a szervezők az e-sport szerelmeseire is gondoltak: ők egy izgalmas Mol FIFA gamerbajnokságban mérhetik össze a tudásukat.

– Mindig is kiemelt célunk volt, hogy közelebb vigyük az emberekhez a versenysportokat és azokat a tehetségeket, akikre az egész ország büszke lehet. A labdarúgás játékosként és szurkolóként is igazi élmény, mi pedig szeretnénk minél több embert bevonni, hogy egy csapatként, kicsikkel és nagyokkal együtt szurkolhassunk a magyar válogatottnak. Várunk minden sportrajongót, aki részese szeretne lenni az idei év egyik legnagyobb sporteseményének – mondta el Pantl Péter, a Mol-csoport kommunikációs igazgatója.

A rendezvény látogatása ingyenes, de védettségi igazolványhoz kötött. A park nyitva tartása hétköznap 14 és 22 óra között, hétvégén pedig reggel 10 és 22 óra között lesz. Kivételek a 21 órás meccsek napjai, amikor 23 óráig lesz a park látogatható. További információk elérhetők a programokkal kapcsolatban az esemény Facebook-oldalán is.