Mbappé hosszabbított a PSG-vel, de van egy kis csavar az ügyben

További három évre, 2024-ig magához kötötte Mbappét a Paris Saint-Germain. A francia futballklubnak azonban nem Kyliannal, hanem az öccsével, Ethannel sikerült megegyeznie.

Magyar Nemzet
2021. 06. 26. 18:19
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Miközben a PSG-nél azon fáradoznak, hogy megegyezzenek Kylian Mbappéval a 2022 nyarán lejáró szerződése meghosszabbításáról, a sztár öccsével, Ethannel könnyebb dolguk volt, aki új, 2024-ig szóló kontraktust írt alá a fővárosiakkal.

A 15 éves Ethan a világhírű bátyjával ellentétben nem csatárposzton szerepel, hanem a középpályán. Franciaországban nagy reményekkel figyelik a fejlődését, tehetségét látva egyes vélemények szerint akár Kyliant is túlszárnyalhatja.

Az egyik Mbappé testvért tehát már magához láncolta a PSG, a másik jövője azonban még továbbra is kérdéses. Nasser Al-Khelaifi klubtulajdonos biztos benne, hogy a 22 éves csillag a csapatnál marad, de a csatár iránt továbbra is élénk az érdeklődés Liverpoolból és Madridból is.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.