időjárás 1°C Elza 2022. december 1.
logo

Rebrov nem bánná, ha Dzsudzsákkal dolgozhatna

Forrás: NSO
2021.06.08. 11:35
Rebrov nem bánná, ha Dzsudzsákkal dolgozhatna

Továbbra is kérdéses Dzsudzsák Balázs jövője: a 108-szoros magyar válogatott szélső szerződése a nyáron lejár Debrecenben, de még nem kötelezte el magát újabb időszakra a Lokihoz. Dzsudzsák neve felvetődött a Honvédnál is, a legújabb hírek pedig arról szólnak, hogy korábbi klubja, az emírségekbeli el-Ajn is szívesen látná újra a soraiban. Amennyiben ez megvalósul, a magyar labdarúgó együtt dolgozhat Szergej Rebrovval, a Ferencváros korábbi edzőjével.

Amint azt korábban megírtuk, a Ferencvárostól távozó vezetőedző, Szergej Rebrov az egyesült arab emírségekbeli el-Ajnnál vállalt munkát. A Nemzeti Sport információi szerint Rebrov újra magyar labdarúgóval dolgozhat: nincs kizárva, hogy az ukrán szakember a magyar válogatott korábbi csapatkapitányával, Dzsudzsák Balázssal dolgozhat együtt az el-Ajnnál. Rebrov egyáltalán nem bánná, ha a tapasztalt magyar labdarúgót megpróbálná leigazolni az új klubja.

Dzsudzsák Balázs sorsa még bizonytalan

A 34 éves játékos még nem döntötte el, hol folytatja a pályafutását: marad a Debrecennél, ahol a nyáron lejár a szerződése, esetleg igent mond a Budapest Honvédnak. A harmadik opció a külföld lenne, és ha igazak a sportnapilap értesülései, Rebrovval dolgozhatna együtt az arab világban.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.