Dárdai Pál már tudja, hogy ki lesz a főnök Berlinben

Dárdai Pál nem a levegőbe beszél: 2004 és 2007 között Kevin-Prince Boateng a csapattársa volt a Herthában. Mostanra változtak a szerepek: Dárdai lett az edző, Boateng a játékosa. A jó viszony nem változott.

Magyar Nemzet
2021. 07. 08. 14:55
Dárdai Pál
Dárdai Pál nagyon tiszteli a korábbi csapattársát Fotó: Éberling András
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 34 éves ghánai középpályás 45 percnyi játéklehetőséget kapott a Hertha szerdai felkészülési mérkőzésén. A meccs után a Hertha edzője azt mondta, a játékosnak vissza kell nyernie formáját. – Amikor megfelelő állapotba kerül, akkor már nagyon sokat tud majd segíteni a játékban, mert olyan szeme van, mint senki másnak a csapatban. Igazi vezéregyéniség, aki nagyon jól passzol, és remekül lát a pályán – jelentette ki a vezetőedző.

Kevin-Prince Boatengben nagyon bízik a magyar edző
Fotó: Hertha BSC

Abban, hogy a 14 év után a berlini klubhoz visszatérő Boatengre vezérként tekintenek a szurkolók, Dárdai nem lát veszélyt. – Ez nem rossz, ennek így kell lennie. Amint fizikai szempontból jó állapotba kerül, ő lesz a főnök – mondta a 45 éves magyar szakember, akinek 2004 és 2007 között Boateng csapattársa volt a Herthában.

A berlini születésű, német utánpótlás- és ghánai felnőttválogatott játékos ingyen érkezett Berlinbe, mivel lejárt a szerződése az olasz másodosztályú Monzánál. Boateng az elmúlt 14 évben megfordult többek között a Borussia Dortmund, Schalke 04, az Eintracht Frankfurt, a Tottenham Hotspur, az AC Milan és a Barcelona együttesénél, június 23-án pedig 2022-ig írt alá a Herthánál.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.