Újabb átigazolási bomba: Sergio Ramos a Realtól a PSG-be tart

Kylian Mbappé könnyen lehet, távozik, Sergio Ramos viszont érkezik. Zajlik az élet a Paris Saint-Germainnél. Az RMC Sport értesülései szerint az Európa-bajnoki spanyol keretből kimaradt középhátvéd már meg is egyezett a párizsiakkal, kétéves szerződést köt a PSG-vel.

Magyar Nemzet
2021. 07. 01. 18:38
La Liga Santander - Real Madrid v SD Huesca
Még ne írjatok le! Figyelmeztet mindenkit Sergio Ramos Fotó: Javier Barbancho Forrás: REUTERS/Javier Barbancho
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mozgalmas időszakot zárhat le Sergio Ramos. Május végén először azt kellett megérnie, hogy 180 fellépéssel a háta mögött, válogatottsági rekorderként kimarad a spanyolok Európa-bajnoki keretéből, majd június közepén hivatalosan is bejelentették, amit már sejteni lehetett, hogy megválik a Real Madridtól.

A középhátvéd 35 évesen is kelendő, a Premier League-ből több csapattól is volt ajánlata, végül úgy döntött, hogy a Paris Saint-Germainhez igazol. Az RMC Sport portál legalábbis tényként közli, hogy a játékos már megállapodott a PSG-vel, s akár már holnap megkezdeti új klubjánál a felkészülést a 2021–22-es idényre.

Sergio Ramos választása állítólag éppen azért esett a PSG-re, mert a francia klub megadja neki azt, amit a Real Madrid nem akart: kétéves szerződést. A hírek szerint Angliában többet kereshetne a rutinos bekk, de neki vonzóbb volt a franciák ajánlata.

A PSG-vel kapcsolatos szintén mai hír, hogy viszont nem hosszabbítja meg a klubbal a 2022 nyarán lejáró szerződését.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.