Verstappen nem kér többet Wolff hízelgéséből

Jos Verstappen, a Formula–1-es világbajnokságot vezető Max Verstappen édesapja évekig jó kapcsolatot ápolt a Mercedes csapatfőnökével, Toto Wolff-fal, a holland szerint azonban most egy csapásra megváltozott.

Magyar Nemzet
2021. 07. 20. 16:06
Toto Wolff
Wolff leírta magát a Verstappen családnál Fotó: MTI/EPA/Etienne Laurent
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Miközben Max Verstappent óriási becsapódását követően még vizsgálatoknak vetették alá a kórházban, a balesetet okozó hatalmas ünneplést csapott a Mercedesszel a pályán a vasárnapi Brit Nagydíj megnyerése után. A fiesta alatt nem igazán törődtek a vetélytárs állapotával, ezt nem nézte jó szemmel a „sértett” édesapja, Jos Verstappen.

– Nem kezdhetsz ilyen euforikus ünneplésbe, miközben a kollégád még a kórházban van. Toto Wolffra kitérve: évekig jó volt a kapcsolat köztünk, számos alkalommal felhívott, folyton édes szavakkal hízelgett nekünk. Azt hiszem, mindenki érti, hogy tegnap miért nem keresett minket – dohogott az F1-Insidernek az egykori pilóta.

Wolff leírta magát a Verstappen családnál
Fotó: MTI/EPA/Etienne Laurent

A Mercedes csapatfőnöke mindig nagy csodálója volt Max Verstappennek, szerette volna leszerződtetni a német istállóhoz az ifjú pilótát. Jos Verstappent az zavarja a legjobban, hogy a Mercedesnél fia agresszív vezetési stílusát kritizálják, miközben Wolff korábban mindig azt dicsérte.

– Ezentúl felhagyhat a hívásaival – szögezte le Jos Verstappen.

KIZÁRTA VOLNA HAMILTONT

Az egykori F1-es versenyző a futamot követően a holland Telegraaf kérdésére elárulta, hogy szerinte Lewis Hamilton olcsón megúszta a manőverét.

– Elfogadhatatlannak tartom, amit Lewis tett. Nevetséges, hogy tíz másodperces büntetést kapott. Szerintem ki kellett volna zárni őt a versenyből. Max elég helyet hagyott neki, és előtte volt. Ott nem lehet belső ívről előzni – jelentette ki az idősebb Verstappen.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.