Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

A Barcelona sztárja az utcán közölte, mi lesz Messi távozása után

Sergio Agüero a jó barátja, Lionel Messi miatt igazolt a Barcelonába a nyáron, és most pórul járt, hiszen egy közös meccsük sem lesz a katalán legenda váratlan távozása miatt. Természetesen szárnyra kaptak a pletykák Agüero rögtönzött lelépéséről is, amelyekre személyesen reagált az utcán egy szurkolónak.

Magyar Nemzet
2021. 08. 08. 16:36
FILE PHOTO: Premier League - Manchester City v Leicester City
Foghatják a fejüket Fotó: REUTERS Forrás: Reuters
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

zokogva búcsúzott a Barcelonától , s hogy mennyire igaziak voltak a könnyei, azt esete jelzi a legjobban. Abból derül ki csak igazán, hogy még maguk az érintettek sem készültek a Messi és a Barca közti szakításra, hogy Agüero a katalán klubba igazolt a nyáron, miután lejárt a szerződése a Manchester Cityvel.

 

Agüero már 2018-ban bejelentette, hogy nem fogja meghosszabbítani a 2021-ben lejáró szerződését az angol klubbal, ám akkor még egyértelműen úgy fogalmazott, hogy hazatér Argentínába a nevelőklubjához, az Independientéhez. Hogy a terv második fele változott, abban valószínűsíthetően főszerepet játszott Messi személye.

 

Ők ketten régóta nagyon szoros barátságot ápolnak, a válogatottban rendszeresen szobatársak voltak, Agüero az önéletrajzi könyvében úgy írt Messiről, mintha a testvére lenne, és az sem véletlen, hogy őt kérte fel a gyermeke keresztapjának. Viszont sosem futballoztak egy klubban, és Agüero azért fogadhatta el a Barcelona ajánlatát, hogy ez megtörténjen.

 

A Barcelona pedig feltételezhetően azért kereste meg Agüerót, hogy ezzel kedveskedjen Messinek, akit a klub előző vezetősége azzal bosszantott, hogy előbb Neymart, majd Luis Suárezt is elengedte, illetve nem hozta vissza, pedig nemcsak szakmailag, hanem emberileg is közel álltak hozzá.

 

Miután azonban kiderült, hogy Messi és a Barcelona nem hosszabbíthat szerződést egymással, hiába állt ez mindkét fél szándékában, rögtön szárnyra kapott a pletyka, hogy Agüero máris utasította az ügyvédeit, hogy bontsák fel a katalánokkal kötött szerződését.

 

Ezt most Agüero a lehető legőszintébb módon cáfolta: miután egy szurkoló megállította őt az út szélén vezetés közben, az argentin csatár lehúzott ablaknál, a telefon kamerájába tett ígéretet. – Egész évben itt leszek nektek, ne aggódjatok – mondta Agüero.

 

 

Messi helyett tehát a haverjával kell beérniük a katalánoknak, de ő legalább biztos marad a Nou Campban.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.