BL-győztes klub nézte ki magának Rossi felfedezettjét

A labdarúgó Európa-bajnokság után több magyar játékost is összeboronáltak neves külföldi csapatokkal. Úgy tűnik, Szalai Attila a legnépszerűbb magyar árú az átigazolási piacon. Korábban többek között az Atlético Madrid és a Premier League-ben szereplő West Ham látott fantáziát a fiatal védő megszerzésében. Német sajtóhírek szerint a Borussia Dortmund is érdeklődik a válogatott védő iránt. De a klubváltásnak van egy előfeltétele.

Magyar Nemzet
2021. 08. 03. 16:45
Szalai
Szalai Attila (jobbra) nem biztos, hogy sokáig viseli a Fenerbahce mezét Fotó: MTI/AP pool/Kenan Asyali
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szalai Attilát januárban kétmillió euróért vásárolta meg a Fenerbahce a ciprusi Apollon Limasszoltól, s idén nyáron akár tízszeres áron is túladhat rajta. Már ha egyáltalán szeretne megválni az egyik legértékesebb játékosától.

Szalai Attilát sztárklubok figyelik
Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI

A nyári labdarúgó Eb után a Fener nyilvánvalóvá tette, hogy húszmillió euró alatt nem adja el Szalait. A német wa.de portál foglalkozik az 1997-ben Bajnokok Ligáját nyert Borussia Dortmund erősítési terveivel. Itt olvasható, hogy a német bajnokság bronzérmese is komolyan érdeklődik a 23 éves magyar védő iránt. Az üzlet abban az esetben jöhet létre, ha a BVB nem tudná megszerezni az RB Leipzig német válogatott balbekkjét, Marcel Halstenberget.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.