Uzuni tarthatatlan volt, a Fradi is gálával jutott tovább

Bő fél órán át tartotta a döntetlent a magyar bajnok ellen a Hatvan, mégis kiütés lett a vége.

Magyar Nemzet
2021. 09. 19. 17:00
null
Torino, 2020. november 24. Myrto Uzuni, a Ferencvros albn jtkosa nnepli gljt labdarg Bajnokok Ligja G csoportjnak negyedik forduljban jtszott Juventus - Ferencvros mrkzsen a torini Allianz Stadionban 2020. november 24-n. MTI/AP/LaPresse/Marco Alpozzi Fotó: Marco Alpozzi Forrás: MTI/AP/LaPresse
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A labdarúgó Magyar Kupában a Heves megyei első osztályban szereplő Hatvan kapta meg a lehetőséget, hogy a magyar bajnok Ferencvárost láthatja vendégül.

Harmincnégy percen keresztül bízhattak a csodában a hazaiak, ekkor szerezte meg Myrto Uzuni a vezetést a Fradinak. Az albán válogatott támadó később sem fogta vissza magát, összesen hat gólig jutott, ami bármilyen meccsen megsüvegelendő teljesítmény.

Uzuni mellett gólt lőtt még a Fradiban a tizennyolc éves Gera Zalán, a szerb Zseljko Gavrics és a bosnyák Stjepan Lončar is.

Az élvonalbeli csapatok közül nyolc már szombaton bejutott a Magyar Kupa legjobb 32 csapata közé, további három NB II-es rivális ellen tenné meg ugyanezt.

Labdarúgó Magyar Kupa, a legjobb 32 közé jutásért
Hatvan–Ferencváros 0-9 (0-2)

A borítóképen Myrto Uzuni. Fotó: MTI/AP/LaPresse/Marco Alpozzi

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.