Szét kellett választani az egymásnak ugró csapattársakat

A Los Angeles Lakers második meccsét is elveszítette az NBA 2021/22-es idényében, a nagy nevekkel teletűzdelt csapatban pedig hamar túlcsordult a feszültség.

2021. 10. 23. 8:20
NBA: Los Angeles Lakers at Phoenix Suns
Nov 12, 2019; Phoenix, AZ, USA; Los Angeles Lakers forward Anthony Davis (3) reacts alongside center Dwight Howard against the Phoenix Suns at Talking Stick Resort Arena. Mandatory Credit: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports Fotó: Getty Images/Mark J. Rebilas
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

LeBron James a tavalyi kudarc után idén sztárnevek egész sorát csábította maga mellé a Los Angeles Lakers csapatához. Sejteni lehetett, hogy ennyi dudás kissé sok lesz egy csárdában, s mindössze a második alapszakaszmeccsig kellett rá várni, hogy két Lakers-kosaras egymásnak ugorjon.

A Phoenix Suns elleni mérkőzés közepén Anthony Davis és Dwight Howard ugrott egymásnak, a csapattársaknak kellett szétválasztaniuk a küzdő feleket.

Howard a mérkőzés után igyekezett jelentéktelennek feltüntetni az esetet.

– Volt egy kis nézeteltérésünk azzal kapcsolatban, ami a pályán történt. Szenvedélyesek vagyunk, nem akartunk kikapni. Felnőtt emberek között megesik az ilyen, le is rendeztük gyorsan – mondta a harmincöt éves Howard.

A Lakers végül 115-105-re veszítette el a tavalyi nyugati bajnok Phoenix elleni meccset, így a legújabb LeBron James-projekt két vereséggel indult. Ez persze a nyolcvankét fordulós alapszakaszban önmagában még nem dráma, de nagy kérdés, hogy csapat lesz-e a nagy egyéniségekből.

Borítókép: Dwight Howard és Anthony Davis. Fotó: Getty Images/Mark J. Rebilas

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.