Alonsónak szó szerint elakadt a szava Verstappentől + videó

Fernando Alonsót megdöbbentette Max Verstappen balesete a Formula–1-es Szaúd-arábiai Nagydíj szombati időmérőjén.

Magyar Nemzet
2021. 12. 05. 14:37
Formula One Grand Prix of Saudi Arabia
epa09621720 Spanish Formula One driver Fernando Alonso of Alpine F1 Team walks at the pit lane during the qualifying for the 2021 Formula One Grand Prix of Saudi Arabia at the Jeddah Corniche Circuit in Jeddah, Saudi Arabia, 04 December 2021. The inaugural Formula One Grand Prix of Saudi Arabia will take place on 05 December 2021. EPA/GIUSEPPE CACACE / POOL Fotó: GIUSEPPE CACACE / POOL
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint azt megírtuk , (Red Bull) a szombati kvalifikáción magával tolt ki, vezetői hibája következményeképpen nem szerezte meg az első rajthelyet Szaúd-Arábiában. A fiatal versenyző nekikoccant a falnak a pálya utolsó kanyarjában.

Az időmérő második szakaszában kiesett Fernando Alonso (Alpine) éppen egy televíziótársaságnak nyilatkozott, amikor Verstappen az utolsó mért körét futotta, és a spanyol fél szemmel a közvetítést figyelte. A holland pilóta a balesete előtt is a határokat feszegette, Alonso csendben, kiguvadt szemmel nézte, ahogy egy alkalommal majdnem eltalálta a falat. A kétszeres világbajnok ezután folytatta az interjút, majd Verstappen koccanása szó szerint Alonsóba fojtotta a szót:

A vasárnap 18.30 órakor kezdődő nagydíjon a két Mercedes foglalja majd el az első sort Valtteri Bottas sorrendben. Verstappen sajtóhírek szerint megússza a váltócserét és az ezzel járó öthelyes rajtbüntetést, így a harmadik pozícióból indulhat.

Borítókép: Fernando Alonso (Fotó: EPA/Giuseppe Cacace)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.