Dzsudzsák még mindig belövi a szabadrúgást 26 méterről + videó

A 108-szoros válogatott futballistával kapcsolatos friss hír, hogy bővítette a vállalkozásai körét.

Magyar Nemzet
2021. 12. 05. 10:36
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A labdarúgó NB I 15. fordulójában a Zalaegerszeg 2-1-re legyőzte a Debrecent, de a vendégektől a 66. percben megmutatta, hogy még mindig életveszélyes a bal lába, 26 méterről káprázatosan tekert az egyébként remekül védő Demjén Patrik kapujába. A 108-szoros válogatott futballistának a szezonban ez volt a hatodik gólja.

A debreceniek ezzel a találattal egyenlítettek, de nem sokáig örülhettek, mert négy perccel később a frissen becserélt Meshack Ubochioma ismét a Zalaegerszeget juttatta előnyhöz, és a házigazda ezzel a találattal meg is nyerte a mérkőzést.

Az NB I-es tabellán a ZTE a hetedik helyen áll 19 ponttal, a Debrecen a kilencedik 14 ponttal, így a Loki nagyon közel van a kiesőzónához. Mögötte az Újpest (14), a Gyirmót (13) és az MTK (12) található, a 15. fordulóban pedig ma még 16 órakor éppen MTK–Újpest találkozót játszanak (tv: M4 Sport). A másik vasárnapi mérkőzésen a tabellán második Kisvárda a negyedik Mol Fehérvárt fogadja 13.30-kor (tv: M4 Sport).

A 34 éves Dzsudzsák Balázzsal kapcsolatos friss hír az is, hogy a futballista bővítette a vállalkozásai körét. Az Infostart.hu cikke szerint a november végén bejegyzett BGZN Tüzép Kft. egyik alapító-tulajdonosa lett harminchárom százalékos üzletrésszel. A cég fő profiljaként a fa-, építőanyag-, szaniteráru-nagykereskedelmet jelölte meg. A Menedzsment Fórum szerint a Loki csapatkapitányának a nyírlugosi Első Magyar Léghajógyár Kft.- ben, a sportszer-kiskereskedő DB7.hu-ban, a humán-egészségügyi ellátással foglalkozó Rába Medical Center Kft.-ben, valamint a Rába Medical Invest Kft. vagyonkezelőben is van érdekeltsége.

Borítókép: Dzsudzsák Balázs már hat gólnál tart a szezonban (Forrás: Facebook/DVSC Debreceni Vasutas Sport Club) 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.