Olimpiai bajnokunk elhatárolódik, csalók éltek vissza a nevével

Lőrincz Tamást befektetési guruként említik egy interneten terjedő cikkben.

Magyar Nemzet
2021. 12. 02. 11:36
20210803 Tokió TOKIÓ OLIMPIA 2020: Világ- és Európa-bajnok birkózó, Lőrincz Tamás olimpiai aranyéremmel fejezte be több mint 15 éves felnőttkarrierjét, miután a 77 kilogrammos kötöttfogású birkózók döntőjében 2:1-re legyőzte a kirgiz Akszol Mahmudovot. Fotó: Mirkó István MI Magyar Nemzet Képen: Lőrincz Tamás birkózó Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szerdán írtuk meg, hogy a tokiói olimpián a kötöttfogású birkózás 77 kilogrammos súlycsoportjában aranyérmes aki idén a varsói Európa-bajnokságot is megnyerte, a Nemzetközi Birkózószövetség 2021-es világranglistáján kategóriájában az első helyen végzett, s ezért 10 ezer dollár üti a markát. A versenyzői pályafutását 34 évesen lezáró klasszisunk azonban ezen a napon egy kellemetlenséggel is szembesült.

„Többen jeleztétek felém, hogy terjeng az interneten egy cikk velem kapcsolatban, mint befektetési guru. A cikk valótlanságot állít, nem nyilatkoztam semmilyen médiumnak ilyen témában. Az abban állítottak kitaláció, és a képek felhasználáshoz sem adtam engedélyt! A cikkben állítottaktól teljes mértékben elhatárolódok!” – írta a követőinek a Facebook-oldalán olimpiai bajnokunk.

Borítókép: Lőrincz Tamás az olimpiai döntőben aratott győzelme után (Fotó: Mirkó István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.