Rossz hír érkezett: Klujber játékára kevés az esély a dánok ellen

A németek elleni utolsó csoportmérkőzés elején Klujber Katrin fájdalmas arccal bandukolt le a pályáról, és később már csak egy hétméteres erejéig tért vissza a mérkőzésbe. Az orvosi stáb emberfeletti munkát végez, de ki tudja, sikerül-e játékra alkalmas állapotba hozni a fiatal jobbátlövőt. Félő, hogy nem.

2021. 12. 07. 21:02
Klujber Katrin ott lesz a pályán a dánok ellen Fotó: Illyés Tibor/MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pedig az elején úgy tűnt, mint ha Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány ügyesen kevergetné a lapjait, és rátalált a három jobbkezes belső hármasra. Vámos Petra, és Szöllősi-Zácsik Szandra egyszerre volt a pályán a németek elleni utolsó csoportmeccsen, amikor varázsütésre feljavult a válogatott játéka, és a 4-0-s sorozatának köszönhetően sikerült megfordítani az állást a németekkel szemben.

A drámai hajrában elveszített mérkőzés után kiderült, nem a kapitány zseniális megérzése miatt szerepelt a pályán három jobbkezes játékos a belső posztokon. Klujber Katrin kiválása miatt kényszerűségből döntött így. Ma kiderült, nagyobb a baj, Klujber combizomhúzódása egy nap alatt nem múlt el, sőt a magyar válogatott hivatalos kommünikéjéből arra lehet következtetni, hogy aligha játszhat holnap a dánok elleni kulcsfontosságú mérkőzésen.

– A németek elleni hétfői mérkőzésen izomsérülést szenvedő Klujber Katrint az egészségügyi stáb kezeli, a dánok elleni szerdai játékára azonban kevés esély van – kaptuk a tájékoztatást a válogatott barcelonai hadiszállásáról. Valamit ki kell találnia a kapitánynak.

Borítókép: Klujber kiválásával nem javulnának az esélyeink a dánok ellen (Fotó: MTI/Illyés Tibor) 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.