Soha nem járt még ennyire pórul a csúcstartó legenda

A címvédő Tampa Bay Buccaneers 9-0-ra kikapott a New Orleans Saintstől, így Tom Brady csapata még nem biztos résztvevője a rájátszásnak.

K. D.
2021. 12. 20. 12:39
Tom Brady
New Orleans Saints v Tampa Bay Buccaneers
TAMPA, FLORIDA - DECEMBER 19: Tom Brady #12 of the Tampa Bay Buccaneers walks off the field alongside Byron Leftwich after the game against the New Orleans Saints at Raymond James Stadium on December 19, 2021 in Tampa, Florida. Mike Ehrmann/Getty Images/AFP (Photo by Mike Ehrmann / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP) Fotó: Mike Ehrmann / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

a profi amerikaifutball-liga (NFL) legeredményesebb játékosa hét bajnoki címével. A Tampa Bay Buccaneers játékosaként azonban egy csapat ellen nem megy neki. A New Orleans Saints ellen korábbi három meccsét is elveszítette a floridai csapattal, magyar idő szerint vasárnap hajnalban pedig a címvédő Buccaneers hazai pályán 9-0-ra kapott ki csoportriválisától.

Bradyvel huszonkét éves profi karrierje során először fordult elő, hogy csapata hazai meccsen pont nélkül maradt. Az irányító háromszor is eladta a labdát.

Az sem segítette a Tampát, hogy két legjobb elkapója (Mike Evans, Chris Godwin) és a legjobb futójátékosa (Leonard Fournette) is megsérült a meccsen. A címvédőnek a rájátszásbeli részvétele miatt nem kell aggódnia, az első kiemelésért és a pihenőhétért folytatott versenyfutásban viszont hátrányba került a Green Bay Packersszel szemben.

A wisconsini csapat ugyanis 31-30-ra nyert a Baltimore Ravens ellen, és ezzel első csapatként az idei szezonban matematikailag is bebiztosította a helyét a rájátszásban. Aaron Rodgers három touchdown-passzt adott, ezzel beállította Brett Favre 442-es franchise-rekordját. A csúcs azért is különösen értékes, mert az NFL egyetlen másik csapatában sem dobott senki sem ennyi hatpontos átadást.

Nagy meglepetésre az eddigi holtversenyes ligaelső Arizona Cardinals simán, 30-12-re kikapott a forduló előtt a legrosszabb mérleggel álló Detroit Lionstól.

Borítókép: Tom Brady ezúttal dicstelenül hagyta el a pályát (Fotó: Getty Images via AFP/Mike Ehrmann)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.