Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

A Ferencvárosnál máris elfeledkezhetnek a problémákról

Sztanyiszlav Csercseszov megtartotta első edzését a Ferencváros trénereként, előtte pedig rövid bemutatkozó beszédet tartott a játékosoknak.

Magyar Nemzet
2022. 01. 04. 19:26
Fotó: fradi.hu/Molnár Ádám
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Habár a címvédő Ferencváros őszi elsőként készülhet az idény második részére, a zöld-fehér klub edzőt váltott, Peter Stöger helyett immár az orosz Sztanyiszlav irányítja őket. A vb-negyeddöntős szakember kedden rövid bemutatkozó beszédet tartott a keret tagjainak.

– Elfelejtjük azt a szót, hogy probléma. Nem szeretem ezt a szót, nem használom, és sohasem fogom azt mondani egy játékosnak, hogy legyen szíves. És egy játékos se mondja azt nekem, hogy „mester, legyen szíves”. Profik vagyunk, azt kell csinálnunk, ami a dolgunk. Ha biztosak vagyunk benne, hogy mindig tesszük a dolgunkat, sikeresek leszünk.

A Ferencváros a többi NB I-es klubhoz hasonlóan a héten kezdte meg a felkészülést a tavaszi szezonra, viszont a legtöbb riválisnál korábban lép pályára tétmeccsen. Csercseszov január 27-én, az őszi idényből elhalasztott, Puskás Akadémia elleni rangadón debütál az FTC kispadján.

Borítókép: Sztanyiszlav Csercseszovra figyelnek új játékosai (Fotó: Fradi.hu/Molnár Ádám)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.