Lionel Messi és több csapattársa is koronavírusos

A Paris Saint-Germain hivatalos oldalán jelentette be, hogy négy játékosa, köztük a hétszeres aranylabdás Lionel Messi elkapta a koronavírust.

Magyar Nemzet
2022. 01. 02. 13:38
FBL-EUR-C1-MAN CITY-PSG Fotó: AFP/Paul Ellis
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Paris Saint-Germain hivatalos oldalán jelentette be, hogy négy játékosára koronavírus-fertőzés miatt nem számíthat a hétfői, Vannes elleni kupameccsen.

A covidos játékosok közé tartozik a futballtörténelem egyik legjobbja, a hétszeres aranylabdás is, aki egyelőre Párizsban nem tudta legjobb formáját megmutatni nyári érkezése óta.

Messi mellett Juan Bernat, Sergio Rico és Nathan Bitumazala vírustesztje is pozitív lett, így ők is kihagyják a hétfő mérkőzést, ahogy a sérülését Brazíliában kúráló Neymarra sem számíthat a PSG. A francia sztárcsapatnak a hiányzók ellenére kötelező feladat lesz a győzelem a negyedosztályú Vannes ellen.

Borítókép: Lionel Messi (balra) elkapta a koronavírust (Fotó: AFP/Paul Ellis)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.